Føler du dig ofte stresset i hverdagen?

Stress er noget der kan ramme alle i mindre eller højere grad. Teenage og unge stress er ofte overset. Mange har for meget de skal nå. Eksempelvis lektier, venner, familie, job, sport og kæreste. Der er ikke altid nok tid og det kan være svært at leve op til andre og egne forventninger.

Med coaching får du nogle værktøjer der kan hjælpe dig med at få mere overskud i hverdagen og ruste dig bedre til fremtiden.

Vi vil arbejde på hvordan du kan håndtere pressede situationer, får bedre struktur og mere overskud. Alt dette så du kan præstere dit bedste og nå dine mål, og samtidigt bevare et sundt mentalt og fysisk helbred.

 

For høje krav til dig selv kan stresse

For mange høje krav til dig selv kan påvirke din evne til at være nærværende i relationer og din evne til at overskue hverdagen og dine mål. Du kan ende med at blive trist og føle dig forkert. Som ung eller teenage elev, kan stress også en en forhindring for gode resultater. Og som ven, kan tid til nærværende relationer være svært.

Det kan også tage overhånd, hvis alle parameter og præstationer skal være på højeste niveau. Bedste “resultater” i fag, venner, familie, job, sociale medier etc.

Coaching hjælper dig med at kunne prioritere din tid og energi få gennemført dine mål og dermed undgå stress.

 

Få styr på din præstation

Det kan være til fremlæggelser, til eksamener og til jobsamtaler. Det er brugbart at kunne holde et stærkt fokus og være meget målrettet for gode resultater.

Hvis du har for travlt i for lang tid og ikke får ordentligt slappet af ind imellem, kan det ende med at dit niveau af stresshormon kortisol er for høj og det kan give stresssymptomer.

Er du fx nervøs, genert eller lider af præstationsangst, så kan den rette coaching give dig redskaber og metoder, der kan hjælpe dig, ikke kun professionelt, men på alle livets områder.

Det ultimative mål, er derfor at finde en balance hvor du kan nå dine mål og præstere dit bedste, uden at skade dit selvværd og mentale helbred.

 

Book en tid i dag og få hjælp og gode redskaber til at håndtere stress her

 

Du får redskaber til:

Mindre stress, uro og ubehag.

Hjælp til præstationsangst.

Bedre resultater. Bedre fokus

Lær teknikker til at få slappet af og få mindre stress.

Få bedre struktur og mere overskud.

 

Få øget selvværd og selvtillid? Du kan også læse mere om selvværd og selvtillid her.

 

 

Synne har hjulpet modeller fra Modelbureauet 2PM med præstation

Modelbureauet 2PM, har startet 2PM Academy, som er en workshop for de unge modeller flere gange årligt. 2PM Academy skal være med til at skabe bevidsthed hos den unge model omkring krop og psyke – og give dem en ballast og styrke dem i deres fremtidige modelarbejde. På workshoppen indgår der forløb med; personlig træner, diætister og coach.

Synne Andersen er den coach, der underviser i selvværd og selvtillid og hjælper de unge modeller med at med at turde udtrykke sig og kunne passe på sig selv i en professionelt branche.

https://vimeo.com/26108267

Sidebar

Anbefalinger

Fedt at have nogen at snakke med. Jeg har ideer til hvad jeg skal gøre.

Pige 13 årLæs mere

Jeg har fået mere klarhed og indblik.

Dreng 17 årLæs mere

Jeg fik tips og tricks til det sociale. Nu ved jeg hvad jeg vil.

Pige 15 årLæs mere

Det er rart at kunne tale om tingene og komme ud med det.

Pige 16 årLæs mere

Tak for alt den hjælp du har givet mig, har virkelig hjulpet. Og tak for at have åbne arme det betyder meget ❤️❤️

Pige 17 årLæs mere

Jeg har indset nogle ting og forbedret dem, ved at få mere selvtillid. Samtalerne har gjort at jeg har taget mig sammen i skolen. Kunne gennemført gymnasiet. Fundet ud af...

WilliamLæs mere

Det han især har fået er, at kunne tolke det han oplever på en ny måde, – det skaber en åbning i forhold til at han ikke vender ting/oplevelser mod...

Mor til drengLæs mere

Gennem mit forløb har jeg fået en masse redskaber der kan hjælpe mig i hverdagen. Synne vidste en masse ting og jeg lærte en masse – også om mennesker generelt,...

Knus SofieLæs mere