Har du lyst til at være mindre alene og ensom? Få flere og nye venner?

Venner kan skifte, hjertevennen og veninders brud kan være rigtig hårdt. Der kan også være en sammensætning i en klasse, der gør, at der ikke er et umiddelbart match med interesser, så kan man føle sig lidt ensom og mangle flere venner. Følelsen af at være en ensom teenager er meget normalt og mange har perioder, hvor det med venner ikke er lige så nemt som før.

Den bedste ven kan flytte eller tage på efterskole, og du står i en ny situation. Du får gennem samtaler redskaber og viden om, hvad der skal til for at få nye venner.

Nogle gange kan man føle ensomhed blandt andre og føle at man ikke rigtig passer ind. Måske har man været bedre venner engang, men er begyndt at glide fra hinanden. Det kan også være, at man føler at der bliver lagt mere afstand til en selv og dem der var tætte venner, ikke vil ses så ofte mere.

Hvordan får man flere venner?

I sessionerne hos mig finder vi frem til dine egne holdninger og værdier. Vi arbejder med kommunikation. Vi gennemspiller forskellige udfordrende situationer og finder nye muligheder og løsninger, der gør det nemmere at træffe gode valg. Få startet samtaler med dem du godt kunne tænke dig at lære at kende.

Opbyg dine sociale kompetencer. Coaching hjælper dig til at finde frem til det, du tror på, og det du mener. Hjælper dig til at finde muligheder for samvær med andre. Hvis du ved, hvad du vil og ønsker at tale om, kigger vi på fordele ved at lytte, spørger ind og interessere sig for andres mening.

SoMe mange venner eller…Er du nogen gange ensom?

Unge har mange venner fx på sociale medier. På trods af det, kan man føle sig ensom. Mange har meget travlt med arbejde, kærester og skole. Sociale medier har skabt et rum hvor man er sammen, men det er jo ikke helt som at ses.

Der kan være mange forventninger fra flere venner, og der kræves mange sociale færdigheder, når man er ung. Indimellem kan man godt blive forvirret over de forskellige signaler, meninger og have svært ved at finde sit eget ståsted.

 

Har ikke lyst til flere venner

Mange lever et travlt skoleliv, hvor der er meget at forholde sig til. Måske har man bare lyst til en eller to gode venner og kan også have det fint med de er over nettet- sammen hver for sig. Man nyder sin alene tid og har det fint i eget selskab. Vi kan tale om at få skabt en god balance mellem at være god socialt og værne om sit behov for alenetid.

Book en session her
Sidebar

Anbefalinger

Fedt at have nogen at snakke med. Jeg har ideer til hvad jeg skal gøre.

Pige 13 årLæs mere

Jeg har fået mere klarhed og indblik.

Dreng 17 årLæs mere

Jeg fik tips og tricks til det sociale. Nu ved jeg hvad jeg vil.

Pige 15 årLæs mere

Det er rart at kunne tale om tingene og komme ud med det.

Pige 16 årLæs mere

Tak for alt den hjælp du har givet mig, har virkelig hjulpet. Og tak for at have åbne arme det betyder meget ❤️❤️

Pige 17 årLæs mere

Jeg har indset nogle ting og forbedret dem, ved at få mere selvtillid. Samtalerne har gjort at jeg har taget mig sammen i skolen. Kunne gennemført gymnasiet. Fundet ud af...

WilliamLæs mere

Det han især har fået er, at kunne tolke det han oplever på en ny måde, – det skaber en åbning i forhold til at han ikke vender ting/oplevelser mod...

Mor til drengLæs mere

Gennem mit forløb har jeg fået en masse redskaber der kan hjælpe mig i hverdagen. Synne vidste en masse ting og jeg lærte en masse – også om mennesker generelt,...

Knus SofieLæs mere