LØFT – En løsningsfokuseret tilgang

LØFT -Løsningsfokuseret tilgang er opfundet af Gro Jonsrud Langslet fra Norge. Hun er uddannet familie- og organisationsterapeut. Det er en alternativ måde at forholde sig til problemstillinger. Hun fandt at i mange virksomheder var der fokus på fejl og ikke på det, der virker. Det handler om at se på løsninger i stedet for forhindringer. Se hvilke kloge greb der allerede bliver brugt af lederen eller teamet. Se bag om frustrationerne og finde de ønsker og ressourcer der ligger bag.

Fokus på det, der virker. Ved at have fokus på det der virker husker vi at gøre det igen og vedblive med at kunne bygge oven på erfaringer og det der allerede fungerer.

Brug af løsningsfokuseret tilgang

bruges til teamudvikling, medarbejdersamtaler, konfliktløsning og strategiudvikling. Jeg afholder kurser i metoden og praktiske øvelser. Samt coachingsamtaler med ledere, mellemledere og medarbejdere.

http://loft-instituttet.no/

løsningfokuseret tilgang

Sidebar

Anbefalinger

Fedt at have nogen at snakke med. Jeg har ideer til hvad jeg skal gøre.

Pige 13 årLæs mere

Jeg har fået mere klarhed og indblik.

Dreng 17 årLæs mere

Jeg fik tips og tricks til det sociale. Nu ved jeg hvad jeg vil.

Pige 15 årLæs mere

Det er rart at kunne tale om tingene og komme ud med det.

Pige 16 årLæs mere

Tak for alt den hjælp du har givet mig, har virkelig hjulpet. Og tak for at have åbne arme det betyder meget ❤️❤️

Pige 17 årLæs mere

Jeg har indset nogle ting og forbedret dem, ved at få mere selvtillid. Samtalerne har gjort at jeg har taget mig sammen i skolen. Kunne gennemført gymnasiet. Fundet ud af...

WilliamLæs mere

Det han især har fået er, at kunne tolke det han oplever på en ny måde, – det skaber en åbning i forhold til at han ikke vender ting/oplevelser mod...

Mor til drengLæs mere

Gennem mit forløb har jeg fået en masse redskaber der kan hjælpe mig i hverdagen. Synne vidste en masse ting og jeg lærte en masse – også om mennesker generelt,...

Knus SofieLæs mere