Føler du dig skoletræt?

– Mangler du motivation, er skole uoverskuelig?

Coaching giver dig redskaber og metoder, der kan hjælpe dig, og give dig fornyet motivation i skolen. Desuden vil du få hjælp til at overkomme din nervøsitet, generthed, sociale problemer og præstationsangst.

Manglende motivation og overskud kan påvirke skolegangen og præstationerne i skolen. Du kan føle dig skoletræt eller overvældet.

Som teenager møder man et pres fra sine omgivelser, der kan påvirke skolegangen og præstationerne i skolen. Der er meget at forholde sig til både fagligt og socialt. Det kan være svært at overskue det hele.

I sessionerne kigger vi på, hvilke læringsstile du har, og hvilke tiltag, der kan hjælpe din indlæring. Vi kigger på, hvad du ønsker og føler succes ved.

Selvværd og selvtillid i skolen

Der kan være mange årsager til at man føler lavt selvværd og ikke har særlig høj selvtillid. Der sker en stor forandring fra barn til teenager både med kroppen, hormonerne og ens omgivelser. Det gælder i høj grad også i skolen. Trætheden sætter ofte ind og gør, at lektier og deltagelse i timerne kan synes mere uoverskueligt.

Kravene stiger i skolen, nye fag, egne forventninger til høje karakterer og krav til prøver og eksamener. Man føler sig skoletræt.

Fokus rykkes fra fagligheden til interessert som venner, spil, sociale medier, kærester, serier osv.

Vores forventninger til os selv, mange føler at man skal leve op til mediernes standarder for udseende og succes.

Der kan være gamle som nye historier om mobning, skoleskift, skift af veninder/ venner, der kan gøre, at man har svært ved at finde et ståsted.

Det kan gå ud over opbygningen af selvværd og selvtillid

I coaching er der fokus på ressourcer og på at få vendt negative historier og selvbilleder til mere positive historier og bedre selvværd.

At finde succeserne i det man kan, og hvad man kan gøre for at få det, man ønsker. Coaching indeholder redskaber og forståelse at en udfordrende og udviklende tid for alle.

Få sagt hvad du gerne vil.

Der er mange, der er hæmmet af deres generthed fx klassens stille og generte pige, og det går ud over resultaterne i skolen og er en barriere, når man ønsker at få nye venner. Jeg hjælper med at forstå, hvad der sker, og hvilke overbevisninger der ligger til grund for generthed. Sammen finder vi løsninger, der gør, at du kan få sagt din mening højt og tale meget mere frit i og foran klassen.

Coaching giver dig redskaber og metoder, der kan hjælpe dig, og give dig fornyet motivation i skolen. Hjælper dig med at tro mere på dig selv.

Måske er du genert?

For mange teenager kan en ændret krop og stemme gøre, at man ikke har lyst til at sige noget i klassen. Træthed kan skyldes, at kroppen vokser og at homonerne er i spil. Der kan også være konkrete udfordringer af social og personlig karakter, der gør, at man ikke har lyst til at blive lagt mærke til.

Ændringer i venskaber og mønstre i klassen, kan også give mindre lyst til at deltage i fællesskabet.

For forældre er der hjælp til forståelse og indsigt i forældrecoaching.

 

 

Sidebar

Anbefalinger

Fedt at have nogen at snakke med. Jeg har ideer til hvad jeg skal gøre.

Pige 13 årLæs mere

Jeg har fået mere klarhed og indblik.

Dreng 17 årLæs mere

Jeg fik tips og tricks til det sociale. Nu ved jeg hvad jeg vil.

Pige 15 årLæs mere

Det er rart at kunne tale om tingene og komme ud med det.

Pige 16 årLæs mere

Tak for alt den hjælp du har givet mig, har virkelig hjulpet. Og tak for at have åbne arme det betyder meget ❤️❤️

Pige 17 årLæs mere

Jeg har indset nogle ting og forbedret dem, ved at få mere selvtillid. Samtalerne har gjort at jeg har taget mig sammen i skolen. Kunne gennemført gymnasiet. Fundet ud af...

WilliamLæs mere

Det han især har fået er, at kunne tolke det han oplever på en ny måde, – det skaber en åbning i forhold til at han ikke vender ting/oplevelser mod...

Mor til drengLæs mere

Gennem mit forløb har jeg fået en masse redskaber der kan hjælpe mig i hverdagen. Synne vidste en masse ting og jeg lærte en masse – også om mennesker generelt,...

Knus SofieLæs mere