teenagerforældreMit barn er blevet teenager – online hjælp til teenagerforældre

Når ens barn bliver teenager, sker der store forandringer hos det unge mennesker, som kan påvirke hele familien. At være teenagerforældre er en stor udfordring. Det der virkede før, må revurderes og der er mange nye udfordringer både for forældre og den unge.

Gro coaching har udviklet et unikt online kursus som trin for trin gennemgår tre hyppige og vigtige emner i en teenagers liv og ikke mindst guider til hvad man som forælder kan stille op.

Din teenager virker trist

Er der noget alvorligt i vejen? Hvorfor vil/ kan de ikke tale om det? Hvorfor er de triste? Hvad kan jeg gøre som forælder?

Dit barn vil ikke i skole

Hvad sker der? Hvad er normalt? Hvad kan vi som forældre gøre?

Der er mange konflikter og der bliver råbt højt

Lær at holde hovedet koldt og hjertet varmt. Hvorfor sker konflikterne typisk? Få konkrete konfliktløsnings værktøjer, som får dig og din teenager bedre gennem de klassiske teenage konflikter

Kurset giver en bedre forståelse og indsigt i teenagerlivet for teenagerforældre. Mere viden om deres verden og ikke mindst redskaber til at støtte både forældre og den unge i forandringsprocessen fra barn til voksen. Få støtte til dig og familien i en svær og ofte konfliktfyldt tid.

Prisen er kun 375,00 kr.

Køb det her

Du vil kunne tilkøbe en individuel coaching session på 1,5 timer for forældre og teenager 1.000 kr. (mod normalpris på 1250 kr.) i forlængelse af online kurset.

Andre muligheder Online

Du/I kan også få samtaler via Skype/ facetime eller telefon. Her kan du/I få en personlig samtale om det der rør sig hos netop jeres familie. Book, ring eller skriv for muligheder.

Der er naturligvis også en mulighed for en samtale på mit kontor i Lyngby.

Sidebar

Anbefalinger

Fedt at have nogen at snakke med. Jeg har ideer til hvad jeg skal gøre.

Pige 13 årLæs mere

Jeg har fået mere klarhed og indblik.

Dreng 17 årLæs mere

Jeg fik tips og tricks til det sociale. Nu ved jeg hvad jeg vil.

Pige 15 årLæs mere

Det er rart at kunne tale om tingene og komme ud med det.

Pige 16 årLæs mere

Tak for alt den hjælp du har givet mig, har virkelig hjulpet. Og tak for at have åbne arme det betyder meget ❤️❤️

Pige 17 årLæs mere

Jeg har indset nogle ting og forbedret dem, ved at få mere selvtillid. Samtalerne har gjort at jeg har taget mig sammen i skolen. Kunne gennemført gymnasiet. Fundet ud af...

WilliamLæs mere

Det han især har fået er, at kunne tolke det han oplever på en ny måde, – det skaber en åbning i forhold til at han ikke vender ting/oplevelser mod...

Mor til drengLæs mere

Gennem mit forløb har jeg fået en masse redskaber der kan hjælpe mig i hverdagen. Synne vidste en masse ting og jeg lærte en masse – også om mennesker generelt,...

Knus SofieLæs mere