Forstå din teenager – workshop

Kan du komme til at  forstå din teenager?

Workshop hos Gro Coaching med råd og øvelser til indsigt i teenage og forældrelivet. Forståelse af hvad der sker for en teenagehjerne og hvad der kan hjælpe i en svær tid. Udfordringerne står i kø, når ens barn når teenagestadiet, uanset hvor god en forælder man er. Få hjælp til at forstå de prioriteringer en teenager vælger. Bedre løsninger til dig og din teenagers kommunikation? At kunne bevare roen i konfliktsituationerne. Få viden og gode råd, der kan gøre hverdagen mere harmonisk.

Dato for næste workshop i Lyngby:

Workshop for mødre:

Forstå din teenager – foredrag

Mangler I viden og gode råd, der kan gøre hverdagen mere harmonisk. Udfordringerne står i kø, når ens barn når teenagestadiet næsten uanset hvor god en forælder man er. Hjælp til forældre. Foredrag med opgaver og viden om konflikthåndtering og løsningsfokuseret tilgang. Jeg kommer gerne ud i klasser og til forældrearrangementer. Ring og få et tilbud

Individuelle sessioner

Hjælp til forældre. Få privat samtale og få kigget på, hvordan I bedst muligt forstår jeres teenager. Book en tid på online booking  og få viden og værktøj til en forandringstid.

Sidebar

Anbefalinger

Fedt at have nogen at snakke med. Jeg har ideer til hvad jeg skal gøre.

Pige 13 årLæs mere

Jeg har fået mere klarhed og indblik.

Dreng 17 årLæs mere

Jeg fik tips og tricks til det sociale. Nu ved jeg hvad jeg vil.

Pige 15 årLæs mere

Det er rart at kunne tale om tingene og komme ud med det.

Pige 16 årLæs mere

Tak for alt den hjælp du har givet mig, har virkelig hjulpet. Og tak for at have åbne arme det betyder meget ❤️❤️

Pige 17 årLæs mere

Jeg har indset nogle ting og forbedret dem, ved at få mere selvtillid. Samtalerne har gjort at jeg har taget mig sammen i skolen. Kunne gennemført gymnasiet. Fundet ud af...

WilliamLæs mere

Det han især har fået er, at kunne tolke det han oplever på en ny måde, – det skaber en åbning i forhold til at han ikke vender ting/oplevelser mod...

Mor til drengLæs mere

Gennem mit forløb har jeg fået en masse redskaber der kan hjælpe mig i hverdagen. Synne vidste en masse ting og jeg lærte en masse – også om mennesker generelt,...

Knus SofieLæs mere